Asbest verwijderen

Asbest verwijderen

Zijn uw gebouwen nog  voorzien van asbest dakplaten?  Verdwijnt er veel energie door een oud dak? Wallroofstaal kan uw daken renoveren en asbestplaten professioneel laten verwijderen. Het verwijderen van asbest wordt veilig, zorgvuldig én verantwoord gedaan.  Uw huidige dak wordt gesaneerd en vervangen door een nieuw, duurzaam, milieuvriendelijk dak dat bovendien veel beter isoleert dan uw oude dak.

Nieuw dak nodig?

Wallroofstaal regelt het allemaal van sloopvergunning tot inventarisatierapporten en van asbestverwijdering tot het monteren van nieuwe daken.

Meer informatie over asbestverwijdering?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het verwijderen van asbest? Nieuwe dakpanelen bekijken? Neem contact op met ons voor een persoonlijk advies over asbestverwijdering of een offerte op maat.

Werkwijze asbestverwijdering

Inventarisatie

Door een professionele, onafhankelijke partij wordt vastgesteld of er asbest aanwezig is.

Voorbereiding

Alle daken die verwijderd moeten worden, worden in kaart gebracht , opgemeten en gecontroleerd.

Asbestverwijdering

Daken van stallen en schuren vergen over het algemeen ongeveer een dag of 3/4 om te verwijderen. Natuurlijk is dit afhankelijk van het oppervlakte en omgeving en we behandelen het daarom altijd als maatwerk.

Aanbrengen nieuwe beplating

Nadat het asbest gesaneerd is, beginnen we met de montage van dak- en gevelbeplating. Afhankelijk van het gekozen dak of gevelsysteem wordt dit professioneel gedaan met inachtneming van alle voorschriften.

Nabewerking

Het plaatsen van gevels en daken gebeurt relatief snel, maar de afwerking vergt vaak meer tijd. Windveren, lichtkoepels, ventilatieroosters en zelfs dakgoten zijn zaken die Wallroof vanzelfsprekend  meeneemt voordat een project wordt opgeleverd.

 

Oplevering

Nadat al het werk aan daken en gevels is uitgevoerd en de nieuw panelen zijn geplaatst en alles netjes is afgewerkt , wordt samen met de klant gekeken naar het verloop van het proces.

 

Wallroofstaal verwijderd uw oude dak en vervangt dit door een nieuw dak.  Het aanzicht van uw pand wordt van nieuwe dak en gevelpanelen voorzien, terwijl u zeker bent van een duurzaam, milieuvriendelijk dak dat bovendien veel beter isoleert dan uw oude dak. Het dubbele voordeel  van asbestverwijdering.